Σύντομο Βιογραφικό

Η Ευγενία (Τζένη) Ανδρουκάκη είναι Coach & HR Professional με εστίαση στη ανάπτυξη και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού και εκτενή εμπειρία στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, καθώς και τους μη κυβερνητικούς φορείς.

Εργαζόμενη σε μεγάλο χρηματοπιστωτικό οργανισμό, στους τομείς εκπαίδευσης, ανάπτυξης και οργανωσιακής υγείας του Ανθρώπινου Δυναμικού, απέκτησε εξειδίκευση στην ανάπτυξη επαγγελματικών και διαπροσωπικών δεξιοτήτων, οργάνωσε εθελοντικές δράσεις και συνεισέφερε στην ανάπτυξη και την ισορροπία των ανθρώπων. Ξεκινώντας την καριέρα της ως βιολόγος στον περιβαλλοντικό χώρο, εκπόνησε ερευνητικό έργο, εργάστηκε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος, διαχειρίστηκε θεσμικές μεταρρυθμίσεις και δημιούργησε δίκτυα ευαισθητοποίησης και συνεισφοράς με τοπικές κοινωνίες και δημόσιες αρχές.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος MBA με διεθνή προσανατολισμό από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Έχει εκπαιδευτεί σε Life, Executive, Team & Leadership Coaching και είναι διαπιστευμένη ως Professional Certified Coach του International Coaching Federation.

Ως coach, στοχεύει την ενδυνάμωση των ανθρώπων ώστε να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να προχωρήσουν στην εκπλήρωση του οράματός τους, σύμφωνα με τις αξίες τους και σε ισορροπία με το περιβάλλον τους. Συνεργάζεται με στελέχη ιδιωτικών, δημόσιων οργανισμών και μη κυβερνητικών οργανώσεων. Με ανθρώπους που επιθυμούν να προχωρήσουν στη δουλειά τους, ωφελώντας τον εαυτό τους και τον οργανισμό, όπου εργάζονται. Με ανθρώπους που θέλουν να κάνουν την αλλαγή στη ζωή και την καριέρα τους και αναζητούν τον καλύτερο δρόμο και τρόπο. Με ανθρώπους που ξεκινούν τα επαγγελματικά τους βήματα και θέλουν το πρώτο τους βήμα να είναι σταθερό σε ένα χώρο που αγαπούν. Με ανθρώπους που θέλουν να κάνουν καλύτερο τον κόσμο γύρω τους, ξεκινώντας από τον εαυτό τους.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.