Coaching

Career Coaching

Career Coaching

Στην αρχή της ενήλικης ζωής μας επιλέγουμε με κάποιον τρόπο την καριέρα, τη δουλειά μας. Μπορεί να ακολουθούμε το όνειρό μας, μπορεί να ακολουθούμε το όνειρο των γονιών μας, ή η δουλειά που επιλέγουμε να είναι μια ανάγκη για να καλύψουμε τα έξοδα διαβίωσης. Στην πορεία, ο κόσμος αλλάζει γύρω μας, μπορεί τα όνειρά μας να αλλάξουν, οι προτεραιότητές μας να μεταβληθούν από την ίδια τη ζωή, να βλέπουμε απλώς με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα ή να έχουμε ανακαλύψει ένα ταλέντο μας που αξίζει να το αναπτύξουμε.

Σε κάθε στιγμή που καλούμαστε να επιλέξουμε τη δουλειά μας, ξέρουμε ότι αυτή επηρεάζει τη ζωή μας, την οικογένειά μας, την καθημερινότητά μας. Και αναρωτιόμαστε αν αυτή η αλλαγή θα μας φέρει το καλύτερο στη ζωή, ή μήπως μπορούμε να συμβιβαστούμε με αυτό που έχουμε ήδη, ακόμα κι αν ονειρευόμαστε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Η συνεργασία με την coach, μας ωθεί να συνειδητοποιήσουμε τι θεωρούμε σημαντικό και τι όχι, σύμφωνα με τις αξίες μας, ποιες είναι οι προτεραιότητες, οι φιλοδοξίες μας, οι προσδοκίες μας. Και να τα μετουσιώσουμε σε στόχους ρεαλιστικούς και μετρήσιμους, κάνοντας παράλληλα το σχέδιο δράσης μας. Και με την coach δίπλα μας να ξεπεράσουμε τα εμπόδια για την κατάκτησή τους.

Business Coaching

Business Coaching

H προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων μιας εταιρείας αποτελεί κλειδί για τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά της στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Στις μικρές και τις οικογενειακές επιχειρήσεις, η ανάπτυξη αφορά κυρίως τον ίδιο τον επιχειρηματία και την ομάδα που τον στηρίζει, και στις μεγαλύτερες, την διοικητική ομάδα και τα στελέχη.

Μία εταιρεία επιλέγει το coaching, όταν θέλει να δώσει στα στελέχη της ένα εργαλείο προσωπικής ανάπτυξης στους τομείς που θέλει να ενισχύσει, ώστε να γίνουν καλύτεροι και να δώσουν το maximum των δυνατοτήτων τους, ενισχύοντας τους επιχειρηματικούς στόχους της εταιρείας. Ως coach, βοηθώ τους συμμετέχοντες (είτε ατομικά είτε σε ομάδες) να ανακαλύψουν και να ξεκλειδώσουν τις δυνάμεις τους, με τον δικό τους προσωπικό τρόπο, παραμερίζοντας τα εμπόδια που συχνά μπαίνουν μπροστά τουςΚαι τέλος, να χρησιμοποιήσουν όλο τους το δυναμικό για την υλοποίηση των δικών τους στόχων και του οργανισμού τους.

 

Life Coaching

Life Coaching

Πολλές φορές στη ζωή μας βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι. Δεν μας αρέσει αυτό που έχουμε αλλά δεν είμαστε σίγουροι για το πού θέλουμε να πάμε. Γκρινιάζουμε αλλά δεν τολμάμε την αλλαγή. Μπορεί να ζούμε σε ασυμβατότητα με τις αξίες μας και αυτή η σύγχυση δεν φέρνει την ισορροπία  που επιθυμούμε. Η συνεργασία με την coach, βοηθά να ξεδιαλύνει βήμα-βήμα το κουβάρι που έχουμε μπλεχτεί, να ξεκαθαρίσουμε τους στόχους μας  και να κάνουμε τα βήματά μας μπροστά, αφήνοντας πίσω μας επιθυμίες που δεν είναι δικές μας, αντιλήψεις που δεν μας βοηθούν, ανθρώπους που μας εμποδίζουν να χαρούμε. Με σχέδιο και συνέπεια κατακτάμε με τη βοήθεια της coach μια ζωή σύμφωνη με τις αξίες μας και μαθαίνουμε να ισορροπούμε στη ζωή, να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και να χαιρόμαστε τις ευτυχισμένες στιγμές. 

Team Coaching

Team Coaching

To Coaching ωφελεί τις ομάδες που τώρα ξεκινούν μαζί (π.χ. ομάδες που αναλαμβάνουν ένα έργο, νεοσύστατες ομάδες μιας εταιρείας, ενός φορέα ή ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού) ή ομάδες που δουλεύουν αρκετό χρόνο μαζί και διαπιστώνονται δυσλειτουργίες στην επικοινωνία και τη συνεργασία, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να πραγματοποιήσουν του κοινούς τους στόχους. Με τη μεθοδολογία του coaching δημιουργείται ένα ασφαλές περιβάλλον εμπιστοσύνης, όπου όλοι ενθαρρύνονται να εκφράσουν τις προσωπικές τους απόψεις και ανησυχίες, μαθαίνοντας να ακούν χωρίς να κρίνουν,  να μιλήσουν για το τι περιμένουν από τα άλλα μέλη της ομάδας και τι προτίθενται εκείνοι να προσφέρουν σε εκείνους. Έτσι χτίζεται εμπιστοσύνη και ασφάλεια, καθώς και ένα ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας, μέσα στην ομάδα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να συζητήσουν ανοιχτά και με ειλικρίνεια  τη συνεργασία τους και τα θέματα που θεωρούν σημαντικά και να ευθυγραμμιστούν με τους στόχους της ομάδας, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. 

Group Coaching

Group Coaching

To Group Coaching απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα, αλλά δεν λειτουργούν κάτω από ένα κοινό φορέα. Με τη μεθοδολογία του coaching, ενθαρρύνονται να μοιραστούν τις κοινές τους προσδοκίες και ανησυχίες, να αποκτήσουν εμπιστοσύνη μεταξύ τους, να μοιραστούν και να συνδυάσουν εμπειρίες και γνώσεις που θα βοηθήσουν όλους τους συμμετέχοντες να προχωρήσουν, ο καθένας με το ρυθμό του, στους προσωπικούς στόχους τους. 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.